La meva experiència el Sant Jordi 2021

Sant Jordi sempre és el dia més bonic de l’any, el més especial: roses i llibres vesteixen tots els carrers i places, i es respira un ambient de felicitat, de tradició, de catalanitat. Ja us havia explicat com havia estat aquesta diada l’any passat, enmig de la pandèmia; enguany va ser molt diferent. Per primer cop vaig estar a l’altra banda de la parada, al lloc del llibreter, venent llibres.

Aquesta experiència va durar tres dies; tres dies plens de llibres i lectors. Vaig gaudir molt d’aquesta oportunitat a la Llibreria Nollegiu del Clot, a Barcelona. Vaig aprendre molt en aquesta breu estada i m’agradaria aprendre’n molt més en el futur. A més, vaig tenir la sort de compartir equip amb persones molt professionals.

Llibreria 🌹📚 La meva primera experiència com a Llibretera | Sant Jordi 2021
Recomanant llibres

Recomanacions de llibres especials

  • Una noia italiana que volia aprendre català. Es va endur un Petit Plaer i Cartes a l’Anna Murià de Mercè Rodoreda, ja que li encantava aquesta autora i en veure’l el va voler llegir immediatament.
  • Una dona que volia regalar-li un llibre al seu marit. El colibrí de Sandro Veronesi.
  • Una noia que feia un amic invisible llibresc a una amiga. Permagel d’Eva Baltasar, i Bon dia, tristesa de Françoise Sagan.
  • Una noia al seu germà. Un mag de Terramar, d’Ursula K. Leguin.

Va haver-hi moltes més recomanacions i de tot tipus, no només de novel·la adulta: literatura infantil, entre d’altres. Van ser uns dies molt intensos, però va ser molt plaent, i diferent per entrar al món del llibre. Recomanar llibres és tota una responsabilitat, però un honor al mateix temps: que algú confiï en el teu criteri i poder relacionar gustos amb llibres.

Equip 🌹📚 La meva primera experiència com a Llibretera | Sant Jordi 2021
L’equip de la Nollegiu del Clot el Sant Jordi 2021

Els meus llibres de Sant Jordi 2021

Per acabar, els meus llibres de Sant Jordi 2021 van ser dos: les Cartes a l’Anna Murià, perquè ja feia temps que frisava per conèixer la Mercè Rodoreda en un altre vessant més personal, mitjançant la seva correspondència; i també Petits poemes en prosa, de Charles Baudelaire. Aquesta segona obra es deu al fet que estudiava aquell autor a classe i m’encantava: la seva poesia és una delícia per a tot lector.

Tinc moltes ganes de veure on em porta la vida el Sant Jordi vinent. Vaig ser molt afortunada d’aquests dies d’abril, però també de la mateixa fortuna de tots els altres anys per poder-los celebrar i gaudir d’altres formes, sempre envoltada de llibres i roses. Visca la cultura!

Llibres Sant Jordi 🌹📚 La meva primera experiència com a Llibretera | Sant Jordi 2021
Llibres de Sant Jordi 2021Instagram @cadadia_lletres

4 Respostes a “🌹📚 La meva primera experiència com a Llibretera | Sant Jordi 2021”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *